logo
Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
  Counter Strike Download, Cs indir, CS, Sxe, Cfg indir, Plugin indir > 
Cs 1.6 VipGameNetwork Ödüllü Mac Turnuvası
 > Turnuva Bilgileri > Oynamasını Bilmeyen Takımlar Şimdiden Turnuvadan Çekilsinler.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oynamasını Bilmeyen Takımlar Şimdiden Turnuvadan Çekilsinler.  (Okunma Sayısı 5794 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
30 Ağustos 2010, 16:52:20
VanLi_bRuSly*

Teknik Admin

ADMİN

*

Üye No : 2

Konu  : 1032

Rep Puanı : 343
Site
« : 30 Ağustos 2010, 16:52:20 »

Ezik rakiplerde sağlam rakiplerde var dolayısıyla bunlar karşı karşıya geldimi sağlamlar ezikleri fena yeniyorlar bu sebepden yarım saat boyuncu msn den eziklerin ağlamasını görmek zorunda kalıyoruz.

Beyler varsa tecrübesiz maç atmasını bilmeyen takım çekilsin turnuvadan.Boşuna uğraşmayalım

kardeş bide fake toplayanlara ve kayıt yaptırıp maçlara gelmeyen teamlara yazsaydın iyi olurdu yarım saat bekliorz teamın gelmesini sonra ne gelen var ne giden

sen haklısın yazmamışım yazıyorumda şuan.

Fake toplayıpda 15 dk geçtikten sonra hala sw de toplanmayan clanlarda sonradan gelip ağlamasınlar.

Ağlamak(yarım saat boyunca elendik diye başımı şirirmelerine karşıt kullanılmış bir cümledir.)
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2010, 17:33:59 Gönderen: VanLi_bRuSly* » Kayıtlı

Özelden Yardım İstemeyiniz Destek Bölümleri Var Konu Açıp Yardım İsteyiniz.PM'leriniz Cevaplandırılmayacaktır.

Counter Strike Download, Cs indir, CS, Sxe, Cfg indir, Plugin indir

30 Ağustos 2010, 21:20:24
xAnvorate 4 GF

VIP Üye

*

Üye No : 4246

Konu  : 0

Rep Puanı : 0
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2010, 21:20:24 »

bi yerde haklısın bi yerde değilsin. haklı oldugun yer örnek olarak bugun cesiumgamei 16-2 yendık diye hemen hile ile suclanıyoruz arkadasım hiç bi takım iyi olamaz mı illa hile mi olması lazım?. haksız oldugun yer ise bir turnuva duzenleyıcısı olarak ezık saglam ayrımı yapmaman gerekiyordu ve bu kadar  agır konusmaman..
30 Ağustos 2010, 23:03:09
VanLi_bRuSly*

Teknik Admin

ADMİN

*

Site
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2010, 23:03:09 »

Haklısın ama yanıldığın bir yer var burda ne tag ne isim nede bir takımın bişeyini belirtmişim genelleme yaptım ya herkes bilicek yada herkesle msn de 1 saat boyunca ayrı ayrı konuşcam karşıdakılerın hile olmadığını anlatmak için o kadar işimin arasında uğraşamayacağımdan duyuruyorum eski turnuvalardada aynı şey oldu devamında olacağını bildiğimden tedbir alıyorum.

Özelden Yardım İstemeyiniz Destek Bölümleri Var Konu Açıp Yardım İsteyiniz.PM'leriniz Cevaplandırılmayacaktır.

31 Ağustos 2010, 17:21:22
apoalper

VIP Üye

*

Üye No : 4218

« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2010, 17:21:22 »

kardeş bide fake toplayanlara ve kayıt yaptırıp maçlara gelmeyen teamlara yazsaydın iyi olurdu yarım saat bekliorz teamın gelmesini sonra ne gelen var ne giden
09 Ocak 2011, 18:40:21
qL*

VIP Üye

*

Üye No : 4228

« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2011, 18:40:21 »

YENI 2011 TURNUVALARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUZ NE ZAMAN AYARLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARKADAŞLAR ... BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM
25 Ocak 2011, 23:56:27
credler

VIP Üye

*

Üye No : 9076

« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2011, 23:56:27 »

LÜTFEN TURNUVAYA KATILAN HERKEZ OKUYABİLİRMİ ?
Turnuvayı şike götürüo Cheesy helal olsun ne diim adınıza yaraşır bir turnuva ;
Tarih 25.01.2011 / Saat 21:30 'da TC. clanıyla maçımız vardı ve TC. klanı maç saatinden 30dk. önce  maça gelemeyecklerini söyledi bunun üzerine turnuva hakemi karşımıza farklı bir clan eşleştirdi ( kurallar gereği bay olarak çeyrek finale çıkmamız gerekirdi )  Herneyse olsun dedik .NecroPolis clanıyla eşleşmişiz,maç saati servera girdik maç 9.30 da başlaması gerekiyordu  kural gereği 15 dk. geçtiği zaman karşı taraf haala hazır değilse elenirdi , 20 dk geçti elenmedi. son 20. dakikaya kadar serverda 4 kişiydiler 20. dk da 5e5'ten çektikleri fake adam girdi farklı bi tagla ve farklı bir nickle ( turnuva kayıtlarında ilk5 ve yedek oyuncularda ismi yoktu) girdi.Yinede devam ettirdiler maçı.Kural gereği yine fake m1 çekmek yasaktı Smiley ... neyse maçı başlattılar 1. eldeyiz karşı tarafın 4 adamı öldü bizim takımdan tek bir adam öldü ve bizim adamındediğine göre elimi scoretablosundaydı ve karşı tarafta oyuncunun çıktığını görmedim dedi yani çıkmamıştı ( şimdi diceksiniz nerden bilioz senin adamının yalan sölemediğini ? , evet bende görmedim karşı tarafın çıktığını ve üstelik maç sonu hakemden hltv istediğimde sildim dedi Smiley aa ne garip SmileySmiley ??   )    neyse adam düştü dediler maç yeniden başlattılar 5dk. sonra sw den banlandım Cheesy ? Tabi team speakten arkadaşlarla konuşuorum sizide banladılarmı diye bizimkiler diyo olm nerdesin diye , banlandım dedim, bizimkiler artık dayanamadı bukadar şikenin üstüne küfürü bastılar ve şakkk biz elendik Cheesy:D NeCroPolis (np) Clanına turnuvada başarılar dilerim çok iyi oynadılar 5. elden elendik Smiley
Vipgamenetwork çalışanları adınıza yaraşır bir Turnuva düzenlemişşiniz teşekür ederiz tunuvada çok büyük zevk aldık takımcak ... Herkese başarılar Smiley
26 Ocak 2011, 00:29:52
VanLi_bRuSly*

Teknik Admin

ADMİN

*

Site
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2011, 00:29:52 »

Alıntı
Vipgamenetwork çalışanları adınıza yaraşır

olsun dedik falan diyorsun.Demeyecektin kardeşim.Geçen sene ben turnuvayı düzenlediğim zaman 15 dk kuralını uygulardım 16. oldumu takım gelmedi biz çıkıyoruz diyorlardı eyw diyordum haklılar tabi.Sen beklersen rakip gelsin dersen gelirler daha sonra fake getirirler sen serveri terk etmezsen ve sonunda yenilirsen suç sende'de vardır.

Alıntı yaptığım yazıyı gözüne sok emi.Vipgamenetworke yakışan turnuvayı nereden biliyorsun.Evet belki yapmıştır cahillik yanlış birşey biz hatamızı kabul ederiz.(senin yazdıkların haricinde birşey bilmiyorum).Gerekirse turnuvayı iptalde ettirirdim.Ama adam gibi şikayete gelecektin.Kimseden gizlimiz saklımız yok Elhamdulillah.

Ayrıca size hayatta başarılar dilerim.Küfür meselesine gelince acizliğinizden başka birşey değil.Allah ıslah etsin.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2011, 00:35:08 Gönderen: VanLi_bRuSly* » Kayıtlı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: