LÜTFEN TURNUVAYA KATILAN HERKEZ OKUYABİLİRMİ ?
Turnuvayı şike götürüo

helal olsun ne diim adınıza yaraşır bir turnuva ;
Tarih 25.01.2011 / Saat 21:30 'da TC. clanıyla maçımız vardı ve TC. klanı maç saatinden 30dk. önce maça gelemeyecklerini söyledi bunun üzerine turnuva hakemi karşımıza farklı bir clan eşleştirdi ( kurallar gereği bay olarak çeyrek finale çıkmamız gerekirdi ) Herneyse olsun dedik .NecroPolis clanıyla eşleşmişiz,maç saati servera girdik maç 9.30 da başlaması gerekiyordu kural gereği 15 dk. geçtiği zaman karşı taraf haala hazır değilse elenirdi , 20 dk geçti elenmedi. son 20. dakikaya kadar serverda 4 kişiydiler 20. dk da 5e5'ten çektikleri fake adam girdi farklı bi tagla ve farklı bir nickle ( turnuva kayıtlarında ilk5 ve yedek oyuncularda ismi yoktu) girdi.Yinede devam ettirdiler maçı.Kural gereği yine fake m1 çekmek yasaktı

... neyse maçı başlattılar 1. eldeyiz karşı tarafın 4 adamı öldü bizim takımdan tek bir adam öldü ve bizim adamındediğine göre elimi scoretablosundaydı ve karşı tarafta oyuncunun çıktığını görmedim dedi yani çıkmamıştı ( şimdi diceksiniz nerden bilioz senin adamının yalan sölemediğini ? , evet bende görmedim karşı tarafın çıktığını ve üstelik maç sonu hakemden hltv istediğimde sildim dedi

aa ne garip

?? ) neyse adam düştü dediler maç yeniden başlattılar 5dk. sonra sw den banlandım

? Tabi team speakten arkadaşlarla konuşuorum sizide banladılarmı diye bizimkiler diyo olm nerdesin diye , banlandım dedim, bizimkiler artık dayanamadı bukadar şikenin üstüne küfürü bastılar ve şakkk biz elendik

:D NeCroPolis (np) Clanına turnuvada başarılar dilerim çok iyi oynadılar 5. elden elendik

Vipgamenetwork çalışanları adınıza yaraşır bir Turnuva düzenlemişşiniz teşekür ederiz tunuvada çok büyük zevk aldık takımcak ... Herkese başarılar